Rengas-Savotta Oy

Rengashotelli

Tuo renkaasi meille rengassäilöön!

Onko sinulla ongelmia säilyttää renkaitasi asianmukaisissa tiloissa? Vai haluatko ylipäätään käyttää aikaasi renkaiden vaihtoon? Tuo renkaasi meille rengassäilöön, me pesemme, tarkastamme ja varastoimme renkaat puolestasi, ammattitaidolla.

Ratkaisemme kaikki renkaisiisi liittyvät ongelmat ja niiden varastoinnin. Me emme vain vaihda renkaitasi, vaan huolehdimme myös, että ne ovat turvallisessa ja asianmukaisessa säilytyksessä.

Pesemme renkaasi ja vanteesi ja siirrämme ne rengassäilöömme, jossa tarkastamme niiden kunnon ja turvallisuuden ennen renkaiden seuraavaa käyttöönottoa.

Rengastyöt ja asennukset

Suoritamme kaikki rengastyöt ja asennukset alan viimeisintä teknologiaa edustavilla koneilla ja laitteilla, takuulla. Ammattitaitonen henkilökuntamme palvelee kaikissa renkaisiin liittyvissä toimenpiteissä.

  • rengas- ja vannevalinnat, oikeat tuotteet käyttötarkoituksen mukaan
  • kaikki rengastyöt henkilö- ja hyötyautoihin
  • nastoitukset
  • korjaukset
  • Rengashotelli, rengassäilytykset
  • suolatäytöt
  • pinnoitukset
  • paistokorjaukset

Renkaan vaihto

Vaihto suoritetaan nopeasti odottaessasi käyttäen nykyaikaisia välineitä ja vanteet kiristetään momenttiavaimella juuri oikeaan tiukkuuteen. Näin varmistamme vanteiden asettumisen juuri oikealla tavalla autoosi ja vältämme vanteiden ja pulttien vaurioitumisen.

Tasapainoitus

Tasapainoitus ja ilmanpaineen tarkistus tulisi tehdä aina ennen renkaiden käyttöönottoa. Tasapainoitus tehdään aina rengashotellin asukkaille. Kysy tasapainoitusta renkaiden vaihdon yhteydessä, näin varmistat renkaiden oikean kulumisen ja turvallisen ajomukavuuden.

Varastointi ja pesu

Meidän rengassäilömme säästää sinun omaa varastotilaasi. Me tarkastamme, että renkaissasi on riittävästi kulutuspintaa ja ne ovat turvalliset ennen seuraavaa käytöönottoa. Pesemme renkaat aina ennen säilytystä.

Tarkastus

Renkaat ja vanteet ovat tärkeä osa turvallisuutta. Tarkastamme, että kulutuspintaa on riittävästi ja renkaat ovat turvalliset käyttää. Mikäli renkaille tai vanteille tarvitsee tehdä jotain, me informoimme sinua siitä hyvissä ajoin etukäteen.

Vakuutus

Meidän rengassäilössämme olevat renkaasi on vakuutettu varkauksia ja palovahinkoja vastaan.

Rengaspaineiden tarkistaminen on tärkeämpää kuin luuletkaan

Milloin tarkistit rengaspaineet viimeksi? Kun vaihdoit ne alle, kyllä… Et ole ainoa! Monet autoilijat eivät muista tehdä tätä valvontaa, kun renkaat ovat auton alle asennettu. Renkaiden ilmanpaineiden tarkistaminen on todella jotain mikä pitäisi tehdä säännöllisesti koko kauden, niin taloudellisuuden, mutta myös turvallisuuden kannalta välttääksesi ylimääräiset vaaratilanteet.

Kun jarrutus johtaa luisuun

Tiesitkö, että alipaineiset renkaat lisäävät polttoaineen kulutusta? Tai että alipaine vähentää renkaiden käyttöikää huomattavasti? Muista myös lisätä renkaisiin korkeampi ilmanpaine kun kuormaat auton täyteen! Kun auto on maksimi kuormitettu, lisää noin 10-15% enemmän ilmaa renkaisiin kuin normaalisti. Tällä pyritään välttämään luistoon joutuminen jarrutettaessa! Tiukka mutka tai nopea väistöliike on kaikki mitä tarvitaan ja onnettomuus voi olla tosiasia.

Tietoa renkaista

Milloin tarkistit rengaspaineet viimeksi? Mikä on turvallinen urasyvyys?

Linkit:

www.michelin.fi
www.vanteesi.fi

rengascenter.fi

www.specialfalgar.fi

www.goodyear.eu

www.nokianrenkaat.fi

www.autonrengasliitto.fi

www.bbs-rims.com

www.nordexx.com

www.quality-dealer.com